Brainwash Special: Over Leven Na Corona

HUMAN

Wat moet het nieuwe normaal worden na corona?

Na drie maanden grotendeels stil te hebben gelegen, beginnen economie en maatschappij langzaam weer op gang te komen. Hoe gaat de samenleving veranderen? Wat gaat het virus betekenen voor economie en leefomgeving, voor de manier waarop mensen met elkaar omgaan? Wat betekent de coronacrisis voor de plek van Nederland in Europa en in de wereld? Welke kansen zijn er, en voor welke keuzes en welke dilemma’s komen we te staan? In deze tweede Brainwash Special: Over Leven Na Corona komen die vragen aan bod. 

In deze tweede editie van de Brainwash Special: Over Leven Na Corona, ontvangen Marcia Luyten en psychiater en filosoof Damiaan Denys: schrijver Arnon Grunberg, bestuurskundige, filosoof en politicoloog Haroon Sheikh, en hoofdeconoom bij ABN AMRO Sandra Phlippen.

In deze aflevering

In de vorige editie van Brainwash Special: Overleven Na Corona gingen Denys, econoom Barbara Baarsma, jurist Ybo Buruma, acteur Gijs Scholten van Aschat, rector magnificus Rianne Letschert en wetenschapper, bestuurder en schrijver Louise O. Fresco met elkaar in gesprek. Dit bracht een brede discussie op gang over vragen die eerder deze crisisperiode van belang waren: Hoe heeft de crisis de sprekers persoonlijk geraakt? Wat betekent de crisis voor het vakgebied en domein van de sprekers? Hoe komen we uit de crisis? Hoe willen we de samenleving vorm geven?

Lees alles over die aflevering op de speciale afleveringspagina. 

Meer Brainwash Special