Sommige mensen hebben één passie, en wijden daar hun hele leven aan. Andere mensen weten niet wat hun passie is, en dat kan veel twijfel veroorzaken. Volgens Susanna Halonen moet je stoppen met zoeken, en je hele leven met passie leiden. Maar hoe haal je meer passie uit de dingen die je al doet?

Mijn geheim is om de dingen die ik doe te koppelen aan mijn kernwaarden. Wat vind jij belangrijk? Verbondenheid? Haal meer passie uit je werk door iets leuks te doen met collega's, of samen te werken. Zelfontwikkeling? Kijk een lezing op Youtube (of Brainwash!) tijdens het ontbijt, of vraag of er trainingsbudget is op je werk. Avontuur? Zeg eens ja op een onverwachte uitnodiging. Wat je ook doet, vraag jezelf: hoe kan ik hiermee mijn kernwaarden bevredigen?

Als je echt geen antwoord kan vinden is dat misschien een teken om een ander pad in te slaan. Het zal je verbazen hoeveel meer voldoening je uit de dingen kunt halen wanneer je weet waarvoor je het doet. Misschien ontdek je ooit een passie die ál jouw kernwaarden bevredigt, maar tot die tijd hoef je niet te zoeken: passie zit niet in wat je doet, maar in waarom.